OVER HOMEMADE BY A DEER

OVER HOMEMADE BY A DEER

Als kind al bestreed ik de verveling en sombere gevoelens met het bakken van koekjes en taarten. Vaak was het deeg al op voor het de oven bereikte. Desalniettemin was het beoogde effect daar, troost, warmte en tevredenheid.

Later ontstond het geduld, de verfijning en het inzicht dat het vooral allemaal om aandacht gaat. Aandacht voor de producten, met zorg uitgekozen en aandacht voor de handelingen van het bakproces en niet te vergeten aandacht voor de afronding van het product.

Aan de geur herken je wanneer de taart bijna klaar is en iedere keer weer blijft het spannend of de taart uit de oven komt zoals je verwacht. Dat onverwachtse zorgt voor een prettige spanning.

Maar, het grootste goed is toch de reactie op het resultaat. Hoe fijn is het niet wanneer mensen krijgen wat het jou geeft, troost, warmte en tevredenheid.

 

Annemieke

annemieke@homemadebyadeer.nl